Alphamale V1 by Bagaidikata Perfumes

Wangian dengan Pheromone booster Untuk Lelaki Menarik Perhatian Wanita!

  • alphamale v1
  • alphamale v1
(5 customer reviews)

ALPHAMALE V1

++ with Pheromone Booster

Fragrance Classification : Extrait de Parfum
Volume : 50ml
Gender : Male
Year Of Launch : May 2022
Perfumist : Bagaidikata Perfume MY

FRAGRANCE DESCRIPTIONS

Musk, Vanilla, Woody Accords,
Osmanthus, Citrus,
& Fruity Accords

ADDITIVE

25 mg Pheromones per oz

RM97.00

alphamale v1

PREMIUM HANDCRAFTED PERFUME WITH PHEROMONE BOOSTER ++

'Minyak wangi dengan gabungan pheromone semulajadi yang disukai oleh ramai wanita terutama isteri anda'

bagaidikata perfumes malaysia

Apa itu Alphamale V1?

Alphamale V1 merupakan salah satu dari siri pertama dari Bagaidikata Perfumes Malaysia. Minyak wangi yang dihasilkan oleh kami kesemuanya menggunakan campuran tangan, atau bahasa lebih mudahnya HANDCRAFTED PERFUME. Setiap wangian menggunakan bahan-bahan premium yang membuatkan harumannya jadi lebih istimewa, bau tahan lama dan berkualiti. Apa yang lebih istimewa dan unik tentang Alphamale V1 ini adalah, ia dicampurkan dengan unsur Pheromone yang membuatkan wangian ini menjadi senjata rahsia untuk menarik minat wanita untuk mendekati anda.

pheromone

Apa itu Pheromone dalam minyak wangi Alphamale V1 ini?

Tonton video di bawah ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

Cara Guna Alphamale V1 yang betul

Alphamale V1 dicipta untuk kulit, bukan pada pakaian anda. Oleh itu, semburkan perfume ini pada kulit di bahagian-bahagian badan anda yang mengalirkan haba yang panas. Contohnya seperti di leher, bahu, pelipat tangan dan kaki dan lain-lain lagi. Lebih tepat lagi, guna perfume ini selepas anda mandi, sebelum anda pakai baju.

cara guna pheromone

Dijamin Berkesan & Selamat

Telah diuji dan terbukti berkesan oleh ribuan pengguna. Kami mempunyai ramai customer yang berpuas hati dan repeat order.

Kebanyakannya dari mereka menggunakan Alphamale V1Β  ketika di pejabat, ketika mahu bersama dan ketika keluar berhibur.

guarantee

Sekiranya barang yang anda beli ada kerosakan semasa proses penghantaran atau pun rosak dalam tempoh 30 hari yang bukan berpunca dari anda, kami akan gantikan dengan yang baru. Hanya hubungi support kami untuk kami bantu anda.

KENAPA ALPHAMALE V1 LEBIH BAIK DARI PERFUME LAIN YANG ADA DI PASARAN?

Jika hendak dibandingkan, terlalu banyak perbezaannya. Ini kerana Alphamale V1 by Bagaidikata Perfumes ini di hasilkan dengan memfokuskan kepada kualiti keseluruhan wangian ini. Untuk pengetahuan anda juga, mereka yang terlibat di belakang tabir penghasilan wangian ini adalah mereka yang sudah terlibat secara langsung dalam mengimport dan mengedarkan pheromone-pheromone perfumes di Malaysia sejak tahun 2007 lagi.

alphamale v1

RAMAI YANG DAH CUBA, SANGAT BERPUAS HATI!

*Semua testimoni dibawah adalah 100% benar. Ia diambil daripada komen/review di sales page ini dan juga whatsapp kami.

pheromone perfumes

Cuma 1 sahaja keburukan atau kelemahan yang ada pada perfume ini.. Iaitu...

Oleh kerana ia dihasilkan secara handcraft, kami tidak dapat menghasilkan dalam kuantiti yang banyak. Ini adalah kerana bagi menjaga kualiti setiap wangian yang di hasilkan. Setiap wangian juga perlu ‘disimpan’ atau ‘diperam’ di dalam bilik gelap selama beberapa minggu sebelum ia dijual.

Jadi, stok yang ada sekarang tersangat-sangatlah terhad dan jika stok yang ada sekarang habis, jgn risau…anda masih boleh mendapatkannya, cuma perlu tunggu masa yg lama sahaja.. Dapatkan sekarang selagi stok masih ada!

Jom cuba Alpha Seriesβ„’ with Pheromone Booster

Tanpa Risiko selama 30 hari!

Mudah sahaja! Sama ada minyak wangi ini sesuai untuk anda – atau kami kembalikan wang anda!

Hidup anda pasti berbeza lebih berbeza dan bahagia dengan wangian yang memikat, menggoda dan mempersona orang-orang di sekeliling anda!

Jom bantu kami dengan memberikan komen anda berkenaan produk ini setelah anda menggunakannya.

5 reviews for ALPHAMALE V1

  1. Sonny

    This product is awesome it really works i was going for a garthing with a few friends to a privite club the other evening. I have to I sprayed on the Alphamale v1 2 hours before I went out I never had some many woman .come up to me and talk to me ..and even got a few numbers from these beautiful ladys. This product is number 1#

  2. Mie769Hackerz

    Secara jujurnya bau Alpha Male V1 by Bagaidikata Perfumes ini mmg 3M (mengancam, menggoda & mantop )🀀
    Sy sembur sikit pd leher, blkg telinga & pelipat lengan baunya kekal wangi sepanjang hari.
    Sy memang jatuh hati pd bau dia.
    Harga pula mmg mampu milik, wangiannya yg sgt premium serta handcrafted juga kualiti perfume yg tiptop juga membuatkan sy sangat berpuas hati.
    Very recommended!!!
    Sy bg 10 bintang!!!
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    PADU BRO!!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
    TERBAEKK BRO!!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
    EMMMANNTOOPPP BRO!!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  3. Zafir

    Pertama sebab dia spray,senang guna. Kedua dia punya bau ada feel premium. Ketiga pheromone yang ada tu mmg nampak dia punya kesan ketara kat isteri aku. Punca aku repeat order 2 botol buat stok.

  4. Mohd Hafizal

    Kudos to Alpha Series team yang buat handcrafted perfumes + pheromone booster ni. Saya dah pakai macam2 jenis perfumes sebelum ni tapi belum jumpa lagi bau yang unik macam Alphamale V1 ni. Susah nak terangkan, tapi bau dia tak keras tak lembut, sedap2 hidung je. tambah lagi bau dia memang melekat dan tahan lama. Sampaikan ada suatu pagi tu, saya dah gerak pergi kerja pun Wife call tanya saya still kat rumah ke? Sebab bau saya masih ada kat rumah katanya. Confirm akan repeat order lagi lepas ni. Terima kasih.

  5. Shahrul Nadzim Bahari

    Perfumes Alphamale V1 ni ada hantu ke? Lain macam dia punya tahan lama. Masuk dalam washing machine nak basuh, habis satu machine tu bau. Ada melekat jugak bau lepas dah basuh baju tu, macam bau softlan pulak. Kalau sembur dalam bilik, bau 1 bilik. Kalau sembur kat ruang tamu, habis satu rumah bau. Sebab tu saya tanya, perfume ni ada hantu ke? Huhu.. Apapun memang terbaikla, tak risau dah nak beli perfume lepas ni, terus repeat order pakai perfume dari Alpha Series ni je. Kalau ada keluar bau yang lain lagi baik, boleh buat koleksi kan. Terbaik bossku!

    • bagaidikata

      Alhamdulillah…Terima Kasih atas feedback baik dari tuan tentang Alphamale V1 With Pheromone Booster. Teruskan sokongan tuan pada kami. InshaaAllah kami akan terus hasilkan wangian-wangian yang terbaik di masa akan datang. Jangan lupa SHARE pada keluarga dan kawan-kawan yang lain!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Home
Shop NOW!
0
Whatsapp
alphamale v1

ALPHAMALE V1

RM97.00